Centru de tratament balnear Parc Magura are o suprafata de 1.019 mp cuprinzand  :
–  Baza de tratament cu spatiile de testare medicala, spatiile de fizioterapie, intretinere si recuperare precum si spatiile tehnice aferente.Acest corp de cladire este construit din doua aripi dispuse simetric  in fiecare dintre ele urmand  a functiona cabinete pentru tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai galvanice, impachetari cu parafina, dietoterapie, masaj recuperatoriu, dus subacvatic, tratamente aerosoli, cabinet de infrumusetare,  drenaj limfatic,etc. iar intr-un viitor apropiat, intr-un spatiu va fi amenajata o  moderna sala de fitness .
Serviciile oferite de dotarile bazei de tratament sunt completate cu functiunile complementare, respectiv doua piscine in aer liber, amplasate in incinta interioara a bazei de tratament, una pentru adulti si cealalta pentru copii .
–   Corpul social adaposteste grupurile sanitare pentru public si bateriile de dusuri si vestiare pentru utilizatorii piscinelor amplasate in incinta ansamblului.In cadru acestui corp de cladire a fost amenajat un spatiu pentru depozit propriu si grup sanitar pentru personal.
–  Corpul tehnic adaposteste spatiile pentru instalatiile de tratare a apelor uzate, pompele si instalatiile de filtrare pentru apa piscinelor, centrala termica si un vestiar cu grup sanitar pentru personalul tehnic.

TAXE PENTRU SERVICIILE OFERITE DE CENTRUL BALNEAR

PARC MÃGURA TARGU OCNA

Program zilnic între orele 09:00 – 19:00

Tarifele de intrare sunt:

Adulți – 24 lei/zi

Copii pana la 14 ani -14 lei/zi
La aceste tarife se adaugă taxa pentru promovarea turistică a stațiunii în cuantum de 1 leu/persoană, stabilită conform HCL nr. 105/19.12.2018.

Bazin mare adancime: 1.30 m – 2 m

Bazin mic  adancime:  0,70 m

– acces la duşuri şi toalete

Regulament de organizare si functionare
Organigrama + stat de functii

Close Search Window