Noutăți și Comunicate, Primărie|

     Închidere temporară a circulației pe DN 12B, Tg. Ocna – Slănic Moldova, județul Bacău, în seara de 13 aprilie 2022, de la ora 18.00!
👉 DRDP Iași anunță că, în ziua de 13.04.2022, ora 18:00, circulația rutieră și pietonală va fi închisă temporar pe DN 12B, km 2+290 – 2+550, în exteriorul localității Târgu Ocna, județul Bacău, pentru executarea unor lucrări de detonare a zonei instabile a stâncilor de pe versantul aferent.
📌 Lucrările se vor executa pe partea dreaptă a drumului, sens de mers Tg. Ocna – Slănic Moldova, și vizează degajarea stâncilor care pun în pericol siguranta circulației pe acest sector de drum național, prin explozii controlate, executate de către o companie autorizată.
❗Durata estimată pentru închiderea totală a circulației rutiere și pietonale este de 30 de minute de la momentul detonării.
👉 Intervențiile sunt prevăzute în contractul „Expertiză tehnică, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect tehnic de execuție, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru punerea în siguranță a obiectivului de pe DN 12B, km 2+290 – 2+ 550”, aprobat de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău, ca urmare a căderilor de stânci de pe versant înregistrate pe sectorul de drum menționat.
Close Search Window