Primărie, Protecția mediului|

Timp de o săptămână, la Târgu Ocna, se va desfăşura campania de curăţenie de primăvară.

Primăria orașului Târgu Ocna, invită toți cetățenii să participe în perioada – 26-30 aprilie– 2021 la o „Săptămână dedicată curățeniei de primăvară a orașului”.

Odată cu venirea primăverii, au fost demarate lucrări de salubrizare a domeniului public şi privat:

~ măturat străzi şi alei,
~ toaletat și văruit arbori,
~ decolmatat șanțuri și rigole
~ eliminare depozite deșeuri abandonate pe malurile r. Trotuș, r. Slănic și a pâraielor,
~ întreţinere parcuri şi spaţii verzi,
~ vopsit mobilier stradal și stâlpi iluminat public,
~ înlocuire coșuri de gunoi stradale.

Adresăm invitația către toți membrii comunității orașului Târgu Ocna să participe activ la această campanie, să efectueze lucrări de întreţinere a spaţiului verde şi de curăţenie a trotuarului din faţa propriei gospodării sau a spațiilor verzi din faţa blocului în care locuiesc.

În săptămâna 26-30 aprilie, S.C. CUPT S.A., operatorul local de salubritate, va pune la dispoziția cetățenilor, saci și utilaje pentru a sprijini acțiunile de curățenie din oraș.

Compartimentele: administrativ-întreținere- transport, situații de urgență, mediu, inspecție comercială, din cadrul primăriei, alături de S.C. CUPT S.A. și S.C. UTIL CONSECA S.R.L., vor fi implicate în acțiune!

„Încă din momentul investirii mele am insistat pe faptul că oraşul se va schimba şi că va exista o perioadă în care în Târgu Ocna se vor face multe lucrări. Acest fapt deja se întâmplă şi cu toate inconvenientele care decurg de aici trebuie să mergem mai departe pentru a schimba în bine oraşul nostru. Curăţenia de primăvară este un lucru firesc care se întîmplă în casa fiecăruia dintre noi. Acest lucru vă propun să îl facem şi cu „casa noastră“ mai mare şi anume cu oraşul nostru“, a declarat primarul orașului Târgu Ocna, Cristian Aurelian Ciubotaru.

Close Search Window