Primărie|

Primăria oraşului Târgu Ocna face un apel către toți medicii specialiști în oricare dintre specialitățile din domeniul medicinei umane, asistenții medicali ( inclusiv pensionari) cu drept de liberă practică
și registratorii (operatori date) care doresc să facă parte din Programul național de vaccinare, constituind echipele operaționale din cadrul Centrului de vaccinare , care va funcționa pe raza orașului la Centrul Balnear Parc Măgura.

Conform normelor în vigoare, personalul medical trebuie să dețină aviz de liberă practică valabil, eliberat de Colegiul Medicilor și asigurare de malpraxis.

Plata personalului medico – sanitar şi a registratorilor se face în baza unui contract distinct, de prestãri servicii, astfel :

  • 90 de lei brut pe oră pentru medici;
  • 45 lei brut pe orã pentru asistentii medicali;
  • 20 lei brut orã pentru registratori ( operatori date)

Programul de lucru este de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 cu posibilitatea de a lucra în două fluxuri 8.00 -14.00 sau 14.00 -20.00.

Persoanele interesate sunt rugate să depunã cereri la registratura instituţiei sau pe adresa de e-mail:  primaria@orasul-targuocna.ro

Close Search Window